Dolar 32,4223
Euro 34,7489
Altın 2.433,88
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 18°C

Evcil Hayvanınız İçin İyi Veteriner Kliniği Nasıl Seçilir?

Evcil Hayvanınız İçin İyi Veteriner Kliniği Nasıl Seçilir?

Evcil Hayvanınız İçin İyi Bir Veteriner Kliniği Nasıl Seçilir?

Bir evcil hayvana bakmak sadece iyi beslenmesini sağlamak , düzenli hijyen prosedürlerine uymak, mamasını verip ilgilenmek ve gezdirmek değildir. Bir evcil hayvanın sağlıklı ve aktif büyümesi için sağlığına dikkat etmeniz gerekir. Bu nedenle, iyi bir veteriner kliniği seçimine sorumlu bir şekilde yaklaşılmalıdır.

Evcil Hayvanınız İçin İyi Bir Veteriner Kliniği Nasıl Seçilir?

Evcil Hayvanınız İçin İyi Bir Veteriner Kliniği Nasıl Seçilir?

 

Veteriner Klinikleri sadece hayvanınız rahatsızlandığında değil, bir çok durumda ziyaret edilen ve devamlı gidilmesi gereken bir yer olduğundan evcil hayvanınız var ve ona iyi bir veteriner  kliniği  arıyorsanız bu yazımız size yardımcı olacaktır.

Evcil Hayvan İçin Neden Uzman Ve Özel Veteriner Kliniği Gereklidir?

Evcil hayvanınızın rutin aşıları,rutin bakımları,tırnak ve tüy bakımları,özel ilaçla önemli hastalıklara yaklanamaması, önleyici muayeneler, yurtdışına seyahat için belge alınması,cip takılması  – tüm bunlar kalifiye bir uzmanın yardımını gerektiren bir durumdur ve profesiyonel bir veteriner kliniği bulmanız gerekecektir.

İyi bir veteriner nerede bulunur?

İyi bir veteriner kliniği bulmak Türkiye şartlarında biraz zor olsada, size bir veteriner kliniğinde ne olması gereklidir bunlardan bahsedip bulmanız konusunda yardımcı olmaya çalışacağız.

İnternet arama motorlarında kliniklerin yorumlarını takip ederek iyi bir veteriner kliniği bulmanız konusunda size yönerge sağlayabilinir. Sonuç olarak artık herkes gittiği ve memnun kaldığı yerler ile ilgili google haritalar kısmından iş yerine yıldızlı puan ve resimler eşliğinde iş yerine yorum yapabiliyor. Bu durumdan faydalanarak sizde uygun veteriner kliniğini bulup seçebilirsiniz.

 

İyi bir veteriner kliniğinde olması gerekenler!

  • Laboratuvar ekipmanları,
  • Röntgen,
  • Ultrason,
  • Elektrikli sterilizatör,
  • Bir dizi cerrahi alet,
  • Operasyonlar için özel lamba,
  • Evcil hayvanlar için duş kabini,
  • Evcil hayvanlar için özel bölmeli bakım odaları ve kafesler,
  • Hayvan muayene masası,
  • Uzman veteriner hekim  belgeli çalışan,

 

Umarım bu yazımız evcil hayvanınız için klinik seçiminde faydalı olur. Bir çok veteriner klinikleri özelde olsa kara düzen ve eksik malzeme ile evcil hayvan sağlığını hiçe sayıp, onların canına kast ediyor. Bu yüzden seçeceğiniz klinik çok önemli evcil hayvanınız için…

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.