Dolar 32,4565
Euro 34,7891
Altın 2.428,15
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Canon D600 kamera özellikleri ve dezavantajları

Canon D600 kamera özellikleri ve dezavantajları

Canon D600 kamera özellikleri ve dezavantajları

1992 yılında dünyanın ilk dijital kamerasını piyasaya süren Canon, daha sonra ürünlerini güncellemeye devam etti ve birçok kamera sistemi geliştirdi ve kameralar için birçok lens geliştirdi, ta ki 2011 yılında Canon D600‘e ulaşana kadar.

Bahsettiğimiz gibi 2011 yılının Şubat ayında piyasaya sürülen bu kameranın en belirgin özelliklerini ve dezavantajlarını burada tartışacağız.

Canon D600 kamera özellikleri ve dezavantajları

Canon D600 kamera özellikleri ve dezavantajları

 

Canon D600 kamera özellikleri ve dezavantajları

Özellikler

  • Tasarım açısından kamera orta büyüklükte ve tasarım olarak basit, kullanırken iki eli de kullanabilmek için düğmeleri kameranın her iki yanına dağılmış durumda. Ağırlık orta, ağır değil ve kamera da 500 gram ağırlığında olduğu için hafif olarak kabul edilmiyor.
  • Görüntüleme çözünürlüğü 18 Megapikseldir ve mükemmel bir CMOS sensörü ile gece veya gündüz, aydınlatma koşullarından bağımsız olarak harika fotoğraflar çekmenizi sağlar. Kamera, bu türdeki diğer kameralara kıyasla çözünürlük açısından çok iyi.
  • Full HD 1080p ve 720p çözünürlük ile video çekimi de iyi bir seçimdir.
  • Kamera, 1040 nokta çözünürlüğe sahip 3 inç LCD ekrana sahip olmasının yanı sıra, ekran kameramanların doğrudan neyi çektiklerini ve kamerayı nasıl kullandıklarını takip edebilecekleri şekilde hareket ettirilebilir.
  • ISO, 100 ile 6400 arasında değişir ve 12800’e kadar genişletilebilir, bu da kullanıcıların farklı aydınlatma koşullarında fotoğraf çekmesini sağlar.
  • Kamerada 9 noktalı odak sistemi ve AI Servo, One Shot, AI Focus sistemleri bulunuyor.
  • Kamera saniyede 3,7 kareye kadar yakalayabilir.
  • Enstantane hızı minimum 30 saniye, maksimum 1/4000.
  • Kamerayı öncekilerden ayıran özellik, video çekim düğmesine her bastığınızda 3 ila 4 saniye arasında çekim yapmanıza ve ardından bu çekimleri derleyerek tam bir video elde etmenize olanak tanıması; Farklı pozlardan ve geniş bir açıdan video çekmenizi sağlar.
  • DIGI 4 işlemci çok hızlı görüntü işlemeye izin verir.
  • Kamera Mono kulaklık ve mikrofon ile birlikte gelir.

Canon 600d kamera kusurları

Ancak bu kameranın en belirgin kusurlarına değinmek istersek, nadir olabilecekler dışında Canon’un bahsettiği şirketin ürünlerinde bulmak zor. Canon ürünleri, her zaman kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan kalite ve özelliklerle bilinir.

Bu, Canon D600 fotoğraf makinesi için geçerli, birçok kullanıcıya göre, fotoğraf makinesi aynı şirket tarafından üretilen önceki fotoğraf makineleriyle kıyaslandığında bahsedilen herhangi bir kusurdan neredeyse yoksun. Ancak bu şirketin kameralarının daha yeni sürümleri, daha fazla özellik ve daha fazla kalite özelliği taşıyor.

Canon D600 Fotoğraf Makinesi Aksesuarları

Kameraya genellikle 18-55 mm lens, lens ve ekran için koruyucu filtre, kamera için tripod, çanta, 8 GB kapasiteli hafıza kartı ve ek pil gibi bazı temel aksesuarlar eşlik eder. .

Kameranın Türkiye piyasası mağazalarda fiyatları 6000tl – 8000 tl  aralığında lense göre ve yerel pazarlarda fiyat değişebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.